Σελίδες

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Nactia's z-space (3 τ.μ)




*Πριν αρχίσεις να διαβάσεις, πάτα play και πάμε*





Νεροπόλεμος: Αυτήν την εβδομάδα έπαιξα μετά από πολύ καιρό μπουγέλο.. Λοιπόν να ξέρετε ότι περισσότερο θα βρεχτίτε ενώ γεμίζεται τις νερόμπομπες/ μπουκάλια σας παρά όταν παίζεται. Το καλό της υπόθεσης ήταν η φωτογραφία που κατάφερα να βγάλω. 





Η άλλη εκδοχή(νο2): Ο καλλιτέχνης Eric Yahnker με τις σουρεάλ ιδέες του και τα πινέλα του με τους καμβάδες του, κατάφερε να αποτυπώσει διαφορετικά την πραγματικότητα και να μας εκπλήξει ευχάριστα. 
Eric-Yahnker_03   





Jenga Cat:  Βάλτε τα κατοικίδιά σας να το δουν για να πάρουν παράδειγμα και έτσι να καταφέρεται να περάσετε πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τους:




Nyan Cat: Πιστεύω όλοι γνωρίζεται τη διάσημη γάτα(ΝΑΙ γάτα! Οι γάτες θα κυριαρχήσουν, σας το λέω εγώ!!) αλλά για όσους δεν την ξέρουνε μπορούν απλά να μπουν εδώ: nyan.cat και μετά να σχολιάσουν σε αυτό το άρθρο στα πόσα δευτερόλεπτα γέλασαν.





Ένα μπουκάλι, Χίλιες χρήσεις: Η Coca Cola δημοσίευσε στο youtube channel της ένα βίντεο που δείχνει γιατί ένα άδειο μπουκάλι της εταιρίας μπορεί να ναι SuPeR χρήσιμο... Τουλάχιστον νοιάζεται για το περιβάλλον. 



Το πείραμα με τα μαλλιά: Στα πλαίσια του Street Musician’s Day, ενός ετήσιου μουσικού διαγωνισμού που οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να παίξουν με τα δικά τους αυτοσχέδια μουσικά όργανα, φέτος εντυπωσίασε το πείραμα με το βιολί που αντί για χορδές είχε ανθρώπινα μαλλιά:
HAIR-MUSIC_The-Experiment_04 HAIR-MUSIC_The-Experiment_05 HAIR-MUSIC_The-Experiment_06 HAIR-MUSIC_The-Experiment_09



Party Cloudy: Το αγαπημένο μου animation μικρού μήκους πραγματικά αξίζει να το δείτε:




Διαταραχή του μπλε δέρματος: Καθώς γκούγκλαρα έπεσα πάνω σε μια ασθένεια που κάνει το δέρμα των ανθρώπων να παίρνει μια απόχρωση του μπλε. Αυτό συμβαίνει λόγο της ακατάλληλης έκθεσης σε χημικές ενώσεις του αργύρου...(Για όσους θέλουν να το ψάξουν στα αγγλικά λέγεται Argyria). Όταν είδα ότι υπάρχει τέτοια ασθένεια, μπορώ να πω πώς γέμισα με ελπίδα ότι τα στρουμφάκια μπορεί να 'ναι αληθινά!! Τώρα πάω να ψάξω για καμιά διαταραχή που επηρεάζει τα άλογα και τα κάνει να αποκτάτε κέρατα.



Ελπίζω να ήταν πιο χορταστικό από το προηγούμενο, τώρα σας αποχαιρετώ, πάω να δω για πρώτη φορά Game of Thrones.
Την άλλη εβδομάδα έρχεται το 4ο τετραγωνικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραιο αρθρο και δεν εχεις δει the game of thrones? αυτο ειναι τελειος παραλογο.

Ανώνυμος είπε...

kalutero apo ta prohgoumena