Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Nactia's z-space (2 τ.μ)


*Πριν αρχίσεις να διαβάσεις, πάτα play και πάμε*












Όλα για το μπουκάλι:

Εντάξει, εντάξει το παραδέχομαι.. το πιο ωραίο μπουκάλι που υπάρχει είναι τσαγιού..ΝΑΙ, ΤΣΑΓΙΟΥ(που απεχθάνομαι απίστευτα και δεν ξέρω το λόγο).
Το αγόρασα προχθές χωρίς καν να δω τι είναι γιατί με είχε μαγέψει το μπουκάλι και μόλις το πήγα σπίτι και το είδα, άρχισα να σκέφτομαι όπως κάθε λογικός άνθρωπος που θα ξεφορτωθώ το περιεχόμενο(να μην πάει και χαμένο...). Τελικά ωραίο ήταν, μου είπε η γάτα μου. Όχι ντάξει το ήπια.. καλό ήταν..



Τα αρκούδια μου:
Έπλυνα και ότι λούτρινο βρήκα και το κρέμασα.. Ένα 4χρονο μετά με απειλούσε ότι θα καλέσει την φιλοζωική.. Είναι σατανισμένα σας λέω και θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο!!
(δες Come Out And Play, παρόλο που είναι απαίσια δείχνει τον πραγματικό εαυτό των 4χρόνων).






Η άλλη εκδοχή:
Ο Μεξικανός καλλιτέχνης José Rodolfo Loaiza Ontiveros στην σειρά του Disasterland απεικονίζει κλασικούς ήρωες της Disney από μια σκοτεινή γωνία.
Ο ίδιος είπε ότι ήθελε να αναδείξει την έντονη αντίθεση μεταξύ των ιδανικών και της πραγματικότητα μας, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι καιρός να σταματήσουμε να φοβόμαστε και να μιλάμε χωρίς δισταγμό για ορισμένα θέματα ταμπού.
Αυτά είναι μερικά έργα του(τα πιο σεμνά που βρήκα):
   



Για τα νεύρα σου:
Έχεις νεύρα με κάτι που συνέβη και θες να βγάλεις τα απωθημένα σου; Τότε μπες εδώ: http://eelslap.com/ και χαστούκισε τον άνθρωπο μέχρι να ηρεμήσεις.







Dot 2 Dot application:
Είναι ένα νέο application που έχει εμφανιστεί στο κόσμο των Adroid και δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν να φτιάχνουν 3D εικόνες και να μπορούν να τις μοιράζονται απλά με όποιον αυτοί επιλέγουν:









Fails με γάτες και δίπλα τρόποι να αποφύγετε τις εξετάσεις:


Στο χαρτί με τις απαντήσεις (βιβλίο,οτιδήποτε) βρείτε ένα νέο, ενδιαφέρον τρόπο να αρνηθείτε να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση. Για παράδειγμα: Αρνούμαι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση διότι έρχεται σε σύγκρουση με τα θρησκευτικά μου πιστεύω. Γίνεται δημιουργικοί.




Τρέξτε μέσα στην αίθουσα της εξέτασης πανικόβλητοι. Ανασάνετε ανακουφιστικά. Πηγαίντε στον εξεταστή, πείτε του "Με βρήκαν, πρέπει να εξαφανιστώ από την χώρα" και φύγετε τρέχοντας!






Απαντήστε σε όλο το τεστ, με διαφορετική γλώσσα. Αν δεν ξέρετε καμία επινοήστε μια! Για μαθηματικά/θετικές επιστήμες, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λατινικά νούμερα. 


Μιλάτε καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Διαβάστε τις ερωτήσεις δυνατά και συζητήστε με τον εαυτό σας για τις απαντήσεις επίσης δυνατά. Αν σας ζητήσουν να σταματήσετε φωνάξτε "ήμουν τόσο σίγουρος ότι μπορείτε να ακούτε μέχρι και τις σκέψεις μου". Μετά αρχίστε να μιλάτε για το πόσο ηλίθιος είναι ο εξεταστής






Την άλλη εβδομάδα έρχεται το 3ο τετραγωνικό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

polu wraio alla einai polu pio mikro apo to prwto..
-Xristina

Ανώνυμος είπε...

Στο χαρτί με τις απαντήσεις (βιβλίο,οτιδήποτε) βρείτε ένα νέο, ενδιαφέρον τρόπο να αρνηθείτε να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση. Για παράδειγμα: Αρνούμαι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση διότι έρχεται σε σύγκρουση με τα θρησκευτικά μου πιστεύω. Γίνεται δημιουργικοί.

χαχαχα ακομα γελαω

Ανώνυμος είπε...

καλό